A huszonnégy esztendős Fóris Nor­bert ko­ra­szü­lött­ként vakon jött a vi­lágra, de ez egy­ál­ta­lán nem gá­tolja abban, hogy tel­jes és tar­tal­mas éle­tet éljen.




Norbert igazi kalandvágyó, le sem tagadhatná, mennyire szeret barátkozni, új embereket és helyszíneket megismerni. Amellett, hogy céltudatos, rendkívül jó a humora, tagja is a KOMédia humortársulatnak, amellyel néha-néha fellép Budapesten. Igazi laza srác, úgy tűnik, nem foglalkoztatja, hogy nem lát.




„Azt szokták mondani, hogy szó szerint vakmerő vagyok” – mondja mosolyogva a Ripost újságírójának. A fiatalembet megtette már az El Camino legismertebb, francia szakaszát: 26 nap alatt 720 kilométert sétált kísérőjével. Két barátjával aztán a Budapest-Lébény közötti kétszáz kilométeres távot is legyűrte nyolc nap alatt, de neki ez sem volt elég, újabb kihívásra vállalkozik! Kísérőt keres magának a Facebookon, hogy újabb El Camino-szakaszt hódítson meg.


Image


Norbert azt is elmeséli, hogy tíz éve mindkét szemét kiműtötték zöld hályog miatt, ám ez nem akadályozhatta meg őt abban, hogy két hónapra rá megnyerjen egy nemzetközi judoversenyt. Azóta műszemmel él.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Ripost)