A korábbi kihagyások, sérülések már a múlté, a magyar judós úgy érzi, kiegyensúlyozottságának köszönhetően sikerül jó helyezést elérnie a SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁGON.




Az interjú megtekintéséhez: KLIKK IDE!


Budapesten rendezik jövő héten a cselgáncs világbajnokságot, melyen 19 magyar judósért szoríthatunk. Köztük az Európa-bajnoki bronzérmes Ungvári Attiláért, akinek nem sok választása volt, amikor gyermekként sportágat választott magának.

„Mivel a Miki már egy ideje űzte ezt a sportot, hamar eldőlt, hogy én is ezt választom. Cegléden tartunk toborzókat az iskolákban és ezen elsők között voltam, aki jelentkezett cselgáncsozni” – mondta Ungvári, aki a tíz testvér közül a maga 28 évével a legfiatalabb.

Talán épp a nagycsalád miatt is, külön örül azoknak az eseményeknek, amikor valamennyien együtt tudnak lenni. Elismerte, korábban hullámzó volt a teljesítménye, voltak benne hullámvölgyek, kihagyások, de most úgy érzi, tud egy kiegyensúlyozott, stabil szintet hozni és jó érzés számára ismét a világ élmezőnyébe tartozni.

„Bizakodó vagyok a vb-vel kapcsolatban, úgy érzem, jó formában vagyok, de ami ennél is fontosabb, bízom magamban és abban sikerül jó helyezést elérni” – mondta a saját elvárásairól és terveiről.


Van egy ünnepeltünk is a mai napon: ma huszonnégy éves az ifjúsági magyar bajnok Keresztesi Vivien. Isten éltesse őt!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: M4Sport.hu)