Lassan kilencedik éve áll kapcsolatba a Forever Magyarország és a Magyar Judo Szövetség. A kapcsolat felvételét a sportág „nagy öregje”, Moravecz Feri bácsi kezdeményezte.



A kapcsolat szélesítését és rendszerességét a Forever Magyarország részéről Pesa Katalin és párja, Rosta László vállalta fel, és szinte baráti, mindennapi kapcsolatba állnak versenyzőkkel, edzőkkel és a sportág vezetőivel.



Már-már megszokottá vált, hogy minden nagyobb verseny előtt a Forever egy-egy ajándék csomaggal kedveskedik a versenyzőknek, és a csomag olyan eszközöket, termékeket tartalmaz, amelyeket jól tudnak hasznosítani a verseny során.

A 2016-os riói olimpia előtt a kvalifikációs versenyek során folyamatos kapcsolattartás, termékekkel való ellátás segítette a versenyzők felkészülését, akik nem kímélve magukat küzdöttek meg a pontokért, a helyezésekért és a kvótát érő helyekért.

A Forever Magyarország nagyon büszke arra, hogy annak a csapatnak, csapatmunkának részese lehet, amely a háttérből segítette a versenyzőket a célok elérésében. Ez a csapatmunka nem váltotta ki a felkészülést, az edzés terheit, de segítette azt, hogy a felkészülésbe be lehessen építeni.

„Büszkék vagyunk a nyolc kvótát szerző magyar judoválogatottra, és a két versenyzővel Rióba utazó magyar parajudós csapatra. A szokásoktól pedig nem akartunk eltérni, és július 15-én egy hangulatos rendezvény keretében jó utat és sikeres szereplést kívántunk a tíz versenyzőnek és edzőiknek. A rendezvény szervezését természetesen Pesa Katalin csapata vállalta magára, de hatékony segítséget, támogatást kapott a Forever Magyarország vezetésétől, akik személyesen is megtisztelték a versenyzőket, és személyesen fejezték ki jókívánságaikat az olimpikonoknak. Természetesen az olimpia után visszavárjuk a versenyzőket, hogy az eredményeket közösen ünnepeljük meg és élménybeszámolóikkal színesítsék a Forever Magyarország munkáját, életét” – nyilatkozta Rosta László.

Van egy ünnepeltünk is a mai napon: ma huszonkét esztendős az ifjúsági magyar bajnok, ifjúsági Európa-kupa-győztes Móczár Béla. Isten éltesse őt!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016
Forrás: Rosta László)