Tizenharmadik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Tolna megyei szervezete a Prima Primissima díjátadó gálát péntek este a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében.



A rendezvényen adták át a Tolna megyei Prima-díjakat, az Év Tolna Megyei Vállalkozója Díjakat és kiderült az is, hogy a VOSZ megyei szervezete ebben az évben kiket jelöl az Országos Év Vállalkozója Díjra. A megyei Prima-díjak odaítéléséről idén is a VOSZ megyei szervezetének elnöksége döntött. A díjazás az erkölcsi és a szakmai elismerés mellett 1-1 millió forintos pénzjutalommal és egy egyedi kristályszoborral jár.

Prima-díjat – magyar sport kategóriában – vehetett át Bor Barna, az Atomerőmű Sportegyesület válogatott judósa. Európa-bajnokságot nyert ifjúsági, junior és U23-as korosztályban is, sőt utóbbiban háromszoros kontinens bajnok. Juniorként vb-ezüstérmes. A felnőttek között nehézsúlyban, a +100 kilogrammban háromszoros Eb-ezüstérmes, Eb-bronzérmes, vb-ezüstérmes, olimpiai hetedik helyezett, az augusztusi budapesti világbajnokságon pedig ötödik helyet szerzett. Az év judósának választották 2004-ben, 2011-ben és 2013-ban is. 2012-ben Junior Prima-díjat kapott.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Kadarka.net)

Támogatóink

Atomerőmű SE

Vezetőedző:
Hangyási László Botond


Edző:
Bor Barna
Braun Ákos
Csoknyai László
Dobai Krecht László
Kanczler István
Keszthelyi László
Péri Balázs

Honlap:
www.ase.hu





Központi edzőterem címe:
Paks, Barátság utca 3.